Nyheder

Mogens Terkelsen går på pension!

  

 

Efter 17 års tro tjeneste har Mogens Terkelsen ønsket at gå på pension.

 

Mogens kom til firmaet fra det der dengang hed Titan Lastvogne i Karlslunde, hvor han solgte Volvo lastvogne, og hvor han blev en af de første IGLOOCAR kunder i Danmark.

Det udviklede sig til, at han blev ansat i det, der dengang hed LJ Handel – nu IGLOOCAR Nordic - og siden har han leveret et utal af IGLOOCAR opbygninger til mange kunder i Danmark og på Færøerne.

 

Fremover vil vore sjællandske kunder blive betjent af Jens Larsson, men Mogens har lovet at følge igangværende ordrer til døren, så han vil være at træffe lidt endnu.

 

Vi håber Mogens må få nogle gode år som pensionist med en mindre stressende tilværelse.


Januar 2024

                                                                                                                                                                                                                                                                

IGLOOCAR i Polen skifter ejer


6. september 2018IGLOOCAR fabrikken i Polen er blevet overtaget af det franske udlejningsfirma Petit Forestier, som har købt IGLOOCAR gennem sit franske datterselskab, kasseproducenten Lecapitain.Samarbejdet mellem fabrikken i Polen og IGLOOCAR Nordic kører videre uændret.Nedenstående er en oversættelse af en pressemeddelelse udsendt af de nye ejere:


Ved at erhverve virksomheden Igloocar åbner familiefællesskabet Petit Forestier, som er specialist inden for kølebilsudlejning, gennem sit datterselskab Lecapitaine nye muligheder for udvikling i Østeuropa.

Petit Forestier-koncernen har meddelt købet af den polske kølekasseproducent Igloocar. Denne operation blev gennemført gennem datterselskabet Lecapitaine, der specialiserer sig i fremstilling af køleopbygninger.


"Igloocar's ry i Østeuropa er et væsentligt aktiv, som kombineret med Lecapitaine's knowhow og erfaring konsoliderer vores specialisering og sætter os i en ambitiøs dynamik", bekræfter Léonard Forestier, formand for datterselskabet Lecapitaine.


Igloocar er baseret i den sydøstlige del af Polen, og er en anerkendt aktør inden for produktion af køleopbygninger på det polske marked såvel som på eksportmarkederne (hovedsageligt Danmark, Norge og Sverige). Igloocar er den historiske leverandør til Petit Forestier i Polen og andre lande i Østeuropa. Virksomheden blev grundlagt i 1978 og beskæftiger 230 personer og har en årlig produktion på 1.500 enheder på Debica-fabrikken. I 2017 genererede den en omsætning på 15,3 millioner euro.


"Vi har til formål at gentage succesen med den franske model i Østeuropa, et meget vigtigt marked for vores kølebilsudlejning. Denne erhvervelse giver os lovende udsigter som led i vores overordnede udviklingsstrategi i Europa, "siger Yves Forestier, formand for Petit Forestier Group.


Familiefirmaet er beliggende i 14 lande i Europa, Maghreb og Sydafrika. Det betjener 15.000 kunder gennem sine to udlejningsmærker, Petit Forestier og Stricher. Petit Forestier opnåede en omsætning på 667 millioner euro i 2017. Lecapitaine-datterselskabet producerer i gennemsnit 28 opbygninger om dagen, hvilket repræsenterer en produktion på 5.817 biler i 2017. Omsætningen udgjorde 96 millioner euro.Se mere om firmaerne her:

http://www.petitforestier.com/fr/en_fr

https://www.lecapitaine.com/
Er der spørgsmål står vi gerne til rådighed:

Kai Lundgaard – kl@igloocar.dk – tel. 20 40 35 70

Janick Cordt Hansen – jch@igloocar.dk – tel. 60 18 50 10